2012. február 28., kedd

5 db E-cigi,Elektromos cigaretta,E-Healt,6500 ft. - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Személyes átvételre nincs lehetőség, csak postán küldöm a termékeket.
A cigaretta árához képest, egyszeri, minimális befektetést igényel, ami rövid idő alatt megtérül. Az elektromos cigarettát használok nagy része soha nem tér vissza az igazira, maximum néha-néha szív el egy szálat.
Az elektronikus cigaretta egy műszaki készülék, amely használatkor hasonló élvezetet okoz, mintha egy rendes cigarettát szívnánk.
Szívásakor apró NIKOTIN cseppeket lélegzünk be, úgy , hogy mentesülünk a hagyományos káros anyagok szervezetbe jutásától, ezáltal megteremtjük egy sokkal egészségesebb dohányzás lehetőségét.
A benne lévő folyékony nikotint és aromákat tartalmazó patronból, valamint a levegőben található páratartalomból hevítés és porlasztást követően vízgőzt, vízpárát állít elő.
Külső szemlélő számára és érzésre olyan hatása van, mintha füstölne.
Különbség az, hogy ez nem füst és nem ég a vége, és csak akkor lép működésbe, ha megszippantjuk. Egyébként automatikusan leáll. Két dologra kell figyelnünk, az akkumulátor töltöttségére és a patron kifogyására. Használata során azonban nem gyújtunk rá. Segít leszokni a dohányzásról!
Miért érdemes használni:
A nikotint leszámítva, más káros összetevőt nem tartalmaz, nincs passzív dohányzás, nem kaparja a torkunk, nem büdös, nincs igazi füst, nem ég, nem gyújtjuk fel semmit, nem hízunk el, ha le akarunk szokni - bárhol használható, mert nem cigaretta és nem leszünk kiközösítve, lényegesen olcsóbb, mint a cigi, segít leszokni a dohányzásról (ha a használója is komolyan gondolja)
A készlet tartalmaz:
10 darab szipkát
1 darab e-cigit,
1 darab usb töltőt
1 darab autós usb töltőt,
1 darab usb átalakítót
Első beüzemelés, melyet a szettben lévő használati utasítás is mutat:
Töltsd fel az akkumulátort, tekerd rá a porlasztót, nyomd rá a szipkát, és már használhatod is!
Fontos tudnivaló licitálás előtt:
-A sikeres licitálást követően kérem, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és  a termék vételárát a postaköltséggel együtt a licit végétől számított 7 napon belül egyenlítse ki, ellenkező esetben automatikusan negatívval értékelem, és a terméket újra regisztrálom! Köszönöm érdeklődését, sikeres licitálást kívánok!
A vásárlást követő percekben a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt, melyben az utaláshoz szükséges minden információt megtalál!



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2012-03-03 19:43
. 5 db E-cigi,Elektromos cigaretta,E-Healt,6500 ft. - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

1 megjegyzés:

Natasha írta...

As the main body of a vape tank, the vape coils is referred as a modified, so drag box 157w designed for the latest and more powerful is useful. Our Best nord kit by smok list is composed of different categories for people who like the electronic cigarette.

Megjegyzés küldése